Om os

Ny elev

Sådan skriver du dit barn ind på Tallerupskolen

Skolestart 0. årgang 2024

Indskrivningsportalen Indskrivning.dk er nu åben, og fristen for indskrivning til 0. klasse er den 15. november 2023. 

Onsdag den 8. november inviterer vi alle interesserede forældre til informationsmøde fra kl. 16.00 - 17.00. Her vil vi orientere om overgangen fra børnehave til skole og om hverdagen i Indskolingen og SFO. 

Ifølge Folkeskoleloven skal børn starte i skole i august, det år hvor barnet fylder 6 år. 

Har du spørgsmål til skolestart, er du altid velkommen til, at kontakte skolens kontor på telefon 64 74 65 50 eller mail tallerupskolen@assens.dk.

Indskrivning til 7. årgang 2024

Tallerupskolen er overbygningsskole for Brylle Skoles distrikt. Vi samarbejder allerede fra 4. klassetrin med elever fra Brylle Skole om teknologiforståelse og årgangsdage, så eleverne lærer hinanden at kende. Under menupunktet "Velkommen til 7. årgang" kan du læse meget mere om hverdagen i udskolingen på Tallerupskolen. 

Onsdag den 1. november 2023 inviterer vi elever og forældre indenfor til informationsmøde kl. 16.00 - 17.00. Her får I mulighed for at høre nærmere og komme på besøg i Udskolingen, hvor elever og lærere giver et indblik i hverdagen.

Indskrivning i løbet af året

Har du børn, som du ønsker at indskrive i skolens øvrige klasser, kan du henvende dig til skolens kontor på telefon 64 74 65 50 eller mail tallerupskolen@assens.dk.
Så aftaler vi et møde, hvor I får mulighed for at se skolen og høre mere om os.

Frit skolevalg

Som udgangspunkt er der frit skolevalg. Hvis I søger om optagelse i det skoledistrikt, hvor I bor, har I altid ret til at få barnet optaget på skolen. Hvis der er flere ansøgere på en årgang, end der er plads til i klasserne, har kommunen nogle retningslinjer, som der prioriteres efter. Retningslinjerne fremgår af Bilag til Styrelsesvedtægt for Assens Kommune side 27.