Valgfag

Er du den kreative, den eftertænksomme eller den action-prægede type? så har vi valgfaget som passer til dig.

På Tallerupskolen har vi et varieret udbud af valgfag. Fagene skifter fra år til år. Medens nogle fag er gamle favoritter, griber vi i andre fag tidens tendens og tilbyder nye muligheder.

Valgfag er for eleverne i 7. - 9. årgang - to lektioner om ugen. De unge har mulighed for at ønske, hvilket hold de gerne vil optages på. I samråd med jer forældre, prioriterer de deres ønsker.
Der er ikke garanti for at få sin første prioritet opfyldt, men vi finder helt sikkert en plads på et af de højest prioriterede hold.

Obligatoriske Valgfag

Fra skoleåret 2019/2020 skal eleverne på 7. årgang have et praktisk/musisk valgfag som de fortsætter i 2 år og afslutter med en prøve efter 8. klasse.  Med dette fag opfylder eleverne det timetal de skal have. I samråd med forældrene kan eleverne derfor fravælge at deltage på et af de andre valgfags hold. Udbuddet af obligatoriske fag kan variere fra år til år. I skoleåret 2020/2021 tilbyder Tallerupskolen billedkunst, madkundskab samt håndværk/design. Eleverne får mulighed for, at prioritere deres ønsker til fag i det kommende skoleår.