Ved positiv Covid-19 test

Bliver elever eller lærere testet positiv for Covid-19, er det vigtigt at du giver skolen hurtigt besked

Er dit barn testet positiv for Covid-19 vil vi bede dig om, at kontakte Skoleleder Lone Wrøbell snarest muligt på mobil: 40 24 38 98.

Når en elev eller medarbejder testes positiv for Covid-19, samarbejder kommunens Sundhedstjeneste med Styrelsen for Patientsikkerhed omkring smitteopsporing. I hvert enkelt tilfælde tages der stilling til, om der skal tages yderligere forholdsregler i forhold til andre elever eller ansatte på skolen.  Det er derfor vigtigt, at vi har den rigtige viden omkring:

• om eleven har haft symptomer
  • hvornår symptomerne i så fald er startet
  • hvornår eleven sidst har været på skolen
  • om eleven har været i kontakt med personer uden for sin egen årgang
  • om vi må oplyse elevens identitet overfor skolens elever og forældre

Som skole kommunikerer vi på Aula specifikt til de årgange, der er berørt af smitten. Alle forældre vil modtage en generel orientering om, at der er konstateret smitte.