Valgfag

Er du den kreative, den eftertænksomme eller den action-prægede type? så har vi valgfaget som passer til dig.

På Tallerupskolen har vi et varieret udbud af valgfag. Fagene skifter fra år til år. Medens nogle fag er gamle favoritter, griber vi i andre fag tidens tendens og tilbyder nye muligheder.

Valgfag er for eleverne i 7. - 9. årgang - to lektioner om ugen. De unge har mulighed for at ønske, hvilket hold de gerne vil optages på. I samråd med jer forældre, prioriterer de deres ønsker.
Der er ikke garanti for at få sin første prioritet opfyldt, men vi finder helt sikkert en plads på et af de højest prioriterede hold.

I skoleåret 2018/2019 er følgende valghold oprettet: Fodbold, Dans, Madkundskab, Science, Krea uden grænser, Fransk, Cambridge English, E-sport, Musikproduktion, Livsanskuelse, Håndværk.

Vi samarbejder med Vestfyns Gymnasium

Hvert år tilbydes udvalgte elever fra 8. og 9. årgang at deltage i studekursusforløb på Vestfyns Gymnasium.

Studiekurserne henvender sig til fagligt stærke elever, som gerne vil udfordres. Niveauet er derfor gymnasialt, men tilpasset så dygtige og interesserede 8. og 9. klasses elever kan følge med. Temaerne er forskellige fra år til år, men kan eks. være naturvidenskab eller samfundsvidenskab.

Fyens Stifttidende besøgte valgholdet Håndværk i februar 2018. Se videoen som de optog under besøget.