Fysiske rammer

Læringsmiljøer inde

På Tallerupskolen har vi nogle fantastisk gode og fleksible rammer, som kan understøtte elevernes undervisning

Velindrettede klasseværelser

Alle klasser har deres eget lokale som base for klassens undervisning. Lokalerne har enkeltmandsborde og gode stole, så klasserne kan indrettes flexibelt og tilpasses de enkelte elever. Alle klasser har interaktive tavler. Eleverne har deres eget skab til opbevaring af bøger og materialer.

I tilknytning til alle klasser er der gode arbejdspladser til gruppearbejde, så eleverne kan arbejde sammen på tværs.

Rum til fordybelse

Både i klasser og på gangarealer har vi skabt små nicher hvor eleverne kan fordybe sig alene eller sammen med andre. I skolens Pædagogiske Læringscenter står døren også altid åben.
Her er man velkommen til at sætte sig og arbejde stille og roligt. Her er både pc-arbejdspladser og sofamiljøer som eleverne bruger flittigt.

Opdaterede faglokaler

Vi har renoveret de fleste faglokaler indenfor de senere år. Det betyder, at vi har rigtig gode rammer til undervisningen i naturfag, de praktisk/musiske fag og valgfag. Vi har bla. indrettet et Science-lokale som primært anvendes til at arbejde med robotter og 3D print. Vores nyeste lokale er iLab som vi anvender i rigtig mange sammenhænge, bl.a. til arbejdet med film og medier, 3D design, i dansk, matematik og ikke mindst i valgfaget eSport. iLab er også åbent i udvalgte frikvarter.