Ny elev

Sådan skriver du dit barn ind på Tallerupskolen

Indskrivning til kommende 0. klasse

Den 20. november 2019 afholder vi et orienteringsmøde for forældrene til de kommende skolestartere. Det er fra kl. 15.30 - 16.30 og afholdes i 0. årgangs lokaler. Her er alle interesserede velkomne. Informationen er for voksne, vi afholder senere et arrangement hvor børnene får lov til at møde hinanden.

På hjemmesiden Indskrivning.dk kan du skrive dit barn op til skolestart i august 2020. Den elektroniske indskrivning til 0. klasse i august 2020 er åben indtil 2. februar 2020.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens kontor på telefon 64 74 65 50 eller mail tallerupskolen@assens.dk. Ifølge Folkeskoleloven skal børn starte i skole i august, det år hvor barnet fylder 6 år.

Indskrivning til kommende 7. klasse

Tallerupskolen er overbygningsskole for Brylle Skoles distrikt. Vi samarbejder allerede fra 3. klassetrin med elever fra Brylle- , Tommerup- og Verninge Skole om brobygning mellem årgangene, så eleverne i hele Tommerup-området lærer hinanden at kende.  Tirsdag den 14. januar afholder vi informationsmøde for 6. årgang og deres forældre, hvor I kan høre og se mere om hverdagen som elev i udskolingen på Tallerupskolen. Her er alle interesserede velkomne.

Til dig der ønsker indmeldelse på Tallerupskolen i 7. årgang 2020 har vi samlet de vigtigste informationer her på siden 7. årgang 2020

Indskrivning 1. - 9. klasse

Har du børn, som du ønsker at indskrive i skolens øvrige klasser, kan du henvende dig til Skoleleder Gitte Mogensen på mailen gmoge@assens.dk. Så aftaler vi et møde, hvor I får mulighed for at se skolen og høre mere om os.

Frit skolevalg

Som udgangspunkt er der frit skolevalg. Hvis I søger om optagelse i det skoledistrikt, hvor I bor, har I altid ret til at få barnet optaget på skolen. Hvis der er flere ansøgere på en årgang, end der er plads til i klasserne, har kommunen nogle retningslinjer, som der prioriteres efter. Retningslinjerne fremgår af Bilag til Styrelsesvedtægt for Assens Kommune side 27.