Brugerinformation

Ny elev

Sådan skriver du dit barn ind på Tallerupskolen

Indskrivning til kommende 0. klasse

Skal dit barn starte i 0. klasse i 2019, skal du indskrive barnet digitalt via hjemmesiden Indskrivning.dk. Indskrivningen er åben for det kommende skoleår i perioden 1. september 2018 til 03. februar 2019. Du skal benytte Indskrivning.dk, uanset om du ønsker distriktsskolen, eller en anden skole. Ønsker du at indskrive dit barn uden for indskrivningsperioden, kan du henvende dig på skolens kontor på telefon 64 74 65 50 eller mail tallerupskolen@assens.dk. Ifølge Folkeskoleloven skal børn starte i skole den 1. august, det år hvor barnet fylder 6 år. 
Her finder du vejledning til skoleindskrivning.

Vi holder infomationsmøde for forældre til de kommende skolebørn, tirsdag den 27. november 2018 kl. 15.30 - 17.00. Mødet holdes i 0. årgangs lokaler (lokale 1+3).
På mødet informerer vi bl.a. om skoleparathed, skoledagen og Tallerupskolens SFO. Alle interesserede er velkomne til at deltage i informationsmødet. 

Den 22. maj 2019 indbyder vi de indskrevede børn og forældre til et socialt arrangement, hvor I kan møde hinanden og se nærmere på skolen.

Indskrivning til kommende 7. klasse

Tallerupskolen er overbygningsskole for Brylle Skoles distrikt. Vi samarbejder allerede fra 3. klassetrin med elever fra Brylle- , Tommerup- og Verninge Skole om brobygning mellem årgangene, så eleverne i hele Tommerup-området lærer hinanden at kende. I 6. klasse inviteres  årgangens elever og forældre til et informationsmøde i januar måned om det kommende skoleår. 

 

Til dig der ønsker indmeldelse på Tallerupskolen i 7. årgang 2019, har vi samlet de vigtigste informationer her på siden 7. årgang 2019

Indskrivning 1. - 9. klasse

Har du børn som du ønsker at indskrive i skolens øvrige klasser, kan du henvende dig til Skoleleder Gitte Mogensen på mailen gmoge@assens.dk. Så aftaler vi et møde, hvor I får mulighed for at se skolen og høre mere om os.

Frit skolevalg

Som udgangspunkt er der frit skolevalg. Hvis I søger om optagelse i det skoledistrikt hvor I bor, har I altid ret til at få barnet optaget på skolen. Hvis der er flere ansøgere på en årgang, end der er plads til i klasserne, har kommunen nogle retningslinjer, som der prioriteres efter. Retningslinjerne fremgår af Bilag til Styrelsesvedtægt for Assens Kommune side 27.