Ny elev

Sådan skriver du dit barn ind på Tallerupskolen

Indskrivning til kommende 0. klasse

Den elektroniske indskrivning til 0. klasse i august 2019 er nu slut. Du har stadig mulighed for at indskrive dit barn til skolestart ved at ufylde Indmeldelsesblanket og Samtykkeerklæring, og sende det til skolen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens kontor på telefon 64 74 65 50 eller mail tallerupskolen@assens.dk. Ifølge Folkeskoleloven skal børn starte i skole den 1. august, det år hvor barnet fylder 6 år.

I 2019 forventer vi at danne 2 børnehaveklasser med ca. 18 elever i hver .

Den 22. maj 2019 indbyder vi de indskrevne børn og forældre til et socialt arrangement, hvor I kan møde hinanden og se nærmere på skolen.

Indskrivning til kommende 7. klasse

Tallerupskolen er overbygningsskole for Brylle Skoles distrikt. Vi samarbejder allerede fra 3. klassetrin med elever fra Brylle- , Tommerup- og Verninge Skole om brobygning mellem årgangene, så eleverne i hele Tommerup-området lærer hinanden at kende. I 6. klasse inviteres  årgangens elever og forældre til et informationsmøde i januar måned om det kommende skoleår.

Til dig der ønsker indmeldelse på Tallerupskolen i 7. årgang 2019, har vi samlet de vigtigste informationer her på siden 7. årgang 2019

I 2019 forventer vi at danne tre 7. klasser med ca. 21 elever i hver.

Indskrivning 1. - 9. klasse

Har du børn, som du ønsker at indskrive i skolens øvrige klasser, kan du henvende dig til Skoleleder Gitte Mogensen på mailen gmoge@assens.dk. Så aftaler vi et møde, hvor I får mulighed for at se skolen og høre mere om os.

Frit skolevalg

Som udgangspunkt er der frit skolevalg. Hvis I søger om optagelse i det skoledistrikt, hvor I bor, har I altid ret til at få barnet optaget på skolen. Hvis der er flere ansøgere på en årgang, end der er plads til i klasserne, har kommunen nogle retningslinjer, som der prioriteres efter. Retningslinjerne fremgår af Bilag til Styrelsesvedtægt for Assens Kommune side 27.